Raluca Pastrama se distreaza de zor cu fetele in club! A sorbit din priviri o animatoare VIDEO

06 03. 2018, 23:30

Raluca Pastrama se distreaza de zor cu fetele in club! Sotia lui Pepe a iesit in club alaturi de cele mai bune prietene. Cu chef de distractie, fetele au nimerit direct spre bar de unde s-au aprovizionat. Inarmate cu pahare pline de licori bahice, fetele s-au pus pe socializat si pe dansat.

Dar, cand spectacolul animatoarelor a inceput, Raluca Pastrama a fost cu ochii pe dansatoare. Sotia lui Pepe s-a plasat strategic cat mai aproape de o tanara dezgolita ce dansa pe cerc, suspendata de tavan. Cum ce este frumos ii place si lui Dumnezeu, la fel a facut si Raluca Pastrama.

Tanara mamica cu un trup de invidiat a admirat trupul altei femei! In timp ce animatoarea clubului se afla in aer, pe cerc, Raluca o sorbea din priviri. Ii studia cu atentie miscarile, dar si formele pline. Imbracata sumar si cocheta, animatoarea a reusit sa adune in jurul ei si barbati, dar si femei.

Raluca si prietenele ei au fost atente la spectacol. Dupa ce s-au saturat de formele feminine, au mutat ‘cortul’. Acestea s-au relocat catre scena pe care dansau barbatii. Raluca Pastrama le-a facut pe plac prietenelor si a mers aproape de ei. Dar abia daca a avut ochi pentru barbatii lucrati si topless de pe scena!